You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

CNB New Plants Series

Een nieuw soort in de markt zetten onder kwekersrecht vergt kennis en een groot netwerk. Dit is waar de specialisten van CNB New Plants kunnen ondersteunen.

CNB New Plants heeft een aantal series met bijzondere gewassen die als merk in de markt gezet worden. Heeft u een bijzonder ras dat extra aandacht verdient? Of een uniek idee voor een nieuw merk? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Censation™

Censation ™ is een onderdeel van CNB Newplants ™ en heeft als doel het introduceren van nieuwe planten, heesters en bomen die uitvoerig getest zijn en voldoen aan de hoogste eisen van Censation ™ .

Lees meer

Cocktail Series ™

De serie Geum is afkomstig uit de veredeling van Brent Horvath USA. Doordat deze serie een diversiteit aan kleuren laat zien zijn ze vernoemd naar een exotisch drankje en is de naam Cocktail Series ™ ontstaan.

Lees meer

EveryDaylily ™

Everydaylilly ™ is een serie met Hemerocallis die speciaal veredeld zijn op hun bloeiperiode. De bloeiperiode is extreem lang en is zeer geschikt voor potteelt. Deze doorbloeiende Everydaylilly ™ bloeit van begin juni tot de 1e nachtvorst en geeft zee van bloemen de hele zomer door.

Lees meer

Master Painter Series ™

De serie Heuchera is afkomstig uit de veredeling van Sandrine & Thierry Delabroye uit Frankrijk. De soorten van deze serie zijn vernoemd naar meester schilders die wereldfaam omdat iedere Heuchera een prachtig getekend/geschilderd blad heeft. Hierdoor is de naam Master Painter Series ™ ontstaan.

Lees meer

Upcoming events

Benieuwd naar het
laatste nieuws?

Klik hier